Referenser

Några ord om Mahima :

”Jag har mediterat i många år och för många olika ledare. Den ledare som berört mig mest är Mahima Lindroth.Hon är mycket intuitiv och hon har en enastående förmåga att vara följsam med sina grupper för att hon ska kunna lägga sig på rätt nivå så att alla får ut det bästa av meditationen.Man känner sig alltid trygg och harmonisk med Mahima.Hon är dessutom en lekfull person som bjuder på sig själv och som gärna delar med sig av sina egna erfarenheter.”

//Anna-Lena Albertson, Fritidsföreningen, Lantmäteriverket i Gävle.

Yogaläger i Spanien -

”Mahima Lindroths yogapass gav mig sinnesro, återhämtning, och mental avslappning.En mjuk, behaglig röst som guidade genom passet tillsammans med en fantastisk ”mystiskt” musikupplevelse av de tibetanska skålarna gjorde yogapassen till det bästa som hände på hela dagen. Yogan har gett och ger mig konsten att hantera livet.”

//Anna Holmsten, Sandviken Energi

Mahima Lindroth carries the spirit of the ancient wise women of the earth. Her humble grace is reflected in her presence when sharing her love through sacred song. As a guardian and carrier of a sacred crystal she has a simlar clarity and crystaline light. I can hear the ancestors of the nordic traditions sing through her with great joy and gratitude.

//Kailash Kokopelli www.kailash-kokopelli.com

Mahima Lindroth har under vår hälsovecka här på Sandvikens Montessoriskola haft lektioner i yoga och ljud för elever från årskurs 2 till 9. Lektionerna har varit mycket uppskattade av såväl elever som personal. Vår ambition är att anlite henne vid fler tillfällen i framtiden. Vi kan därför varmt rekommendera Mahima som yoga- och ljudlärare.

//Nils-Erik Johansson, Rektor Sandvikens Montessoriskola

Ledsen, det är inte möjligt att kommentera.